Raadsleden LUMC

Dit zijn onze raadsleden voor de studentenraad van het LUMC!

  1. Jennifa Mariadasan
  2.  Thomas Lehman
  3. Sabine Masinovic

Standpunten

Naast dat de faculteitsraad van het LUMC het als haar persoonlijke taak ziet om de bekendheid van de studentenraad en de medezeggenschap in het algemeen binnen de faculteit te vergroten, heeft zij ook een aantal aandachtspunten opgesteld om gedurende het jaar naar te kunnen streven. Hieronder een kleine greep hieruit:

Studentenwelzijn

De SR wil studenten informeren over initiatieven die reeds aanwezig zijn op facultair niveau maar ook universiteitbreed. Daarnaast streeft zij ernaar de studiebelasting voor de verschillende studies binnen het LUMC in kaart te brengen om specifieke aanbevelingen aan te kunnen dragen.

Duurzaamheid

LUMC is een belangrijke pionier voor duurzaamheid binnen de regio Leiden. Echter, dit is bij velen nog niet bekend. De SR wil daarom het duurzame karakter van het LUMC naar de studenten promoten.

Keuzeruimte

De vrije keuzeruimte en nevenactiviteiten zoals stages en buitenlandervaringen zijn van grote toegevoegde waarde op de ontwikkeling van de student. Om specifieke verbeteringen aan te kunnen dragen wil de SR knelpunten in kaart brengen om zo het maximale uit de vrije keuzeruimte te kunnen halen voor de student.