Word jij ONS’ vijfde bestuur?

WhatsApp Image 2020-06-11 at 09.42.39

SOLLICITATIES GEOPEND! 📢

Ben jij een actieve student met interesse in de Universitaire politiek? Dit is je kans om ONS te besturen, onze raadsleden te ondersteunen en een mooi jaar te hebben in het hart van de Leidse medezeggenschap. Graag ontvangen wij CV en motivatiebrief vóór 19 juni 202 via bestuur@stemons.nl!

Onderstaand kun je de functieomschrijvingen bekijken en aan de hand daarvan je voorkeur aangeven in je brief.
Voorzitter:
De voorzitter is het gezicht van de partij, je bent hét aanspreekpunt voor externe partijen en moet daarom van alles op de hoogte zijn. Intern zorg jij dat het bestuur en de partij goed kunnen functioneren; Je leidt de bestuursvergaderingen fractievoorzittersoverleggen en de ALV’s. Ben jij flexibel, slagvaardig en sterk op de inhoud? Solliciteer dan nu en wie weet word je de volgende voorzitter van ONS!
Secretaris:
Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de verslaglegging van de bestuursvergaderingen, algemene ledenvergaderingen en overleggen met fractievoorzitters. Verder ben je verantwoordelijk voor het goed verloop van alle evenementen georganiseerd door de Activiteitencommissie. Kun je gestructureerd te werk gaan en kun je goed het overzicht bewaren? Solliciteer dan naar de functie van Secretaris!

Penningmeester:
De penningmeester draagt zorg voor de financiën van de vereniging. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse begroting en het goedkeuren van de begrotingen voor verschillende activiteiten en vooral de campagneweek. Onder je takenpakket valt ook het innen van het ONS lidmaatschap, het innen van de afdracht van de raadsleden, en het afkeuren of goedkeuren van uitgaven en het beheer over de bankrekeningen. Ben jij goed met financiën en goed met Excel? Solliciteer dan nu voor deze functie in het vijfde bestuur van ONS!

Lid Campagne:
Als Lid Campagne ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de campagneweek. Dat betekent: strategieën bedenken, materiaal ontwerpen en de campagnevoerders ondersteunen. Je bent het creatieve brein achter de campagneweek: van de slogan tot de goodies. Ben je creatief, communicatief en heb je gevoel voor politiek? Dan is Lid Campagne zeker wat voor jou!

Lid Intern
Als lid intern ben jij verantwoordelijk voor de communicatie tussen de fracties in de verschillende raden. Je zorgt dat informatie wordt uitgewisseld tussen de faculteitsraden en de UR, dat de communicatie tussen bestuur en de raden goed verloopt en dat raadsleden optimaal kunnen functioneren. Naast trainingen organiseren voor raadsleden, zal je verantwoordelijk worden voor de werving van aankomend raadsleden en het vullen van de kieslijsten. Ben jij communicatief sterk, secuur en enthousiast? Solliciteer dan naar de functie van Lid Intern!

Lid Media & Design
Als Lid Media & Design ben je verantwoordelijk voor het creëren van content voor alle social media kanalen van ONS (Facebook, Instagram & LinkedIn). Daarnaast houd je de website up to date en werk je aan de designs voor de campagneweek. Ben je creatief en handig met Canva, InDesign & Photoshop? Solliciteer dan naar de functie van Lid Media & Design!